Održan tečaj sigurnog i borbenog rukovanja pištoljem

{title_hr}

U subotu 21. travnja održan je uvodni i osnovni trening seminar sigurnog rukovanja pištoljem.

Na ovom seminaru je bilo dvadesetak osoba koje su odlučile da na svoja pitanja dobiju odgovore. Bili su to polaznici iz Zagreba, Rovinja i Pula. Instruktori su bili osobe sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa oružjem, sa iskustvom u privatnom i državnom sektoru sigurnosti, po struci treneri koji su posebno osmišljenim pedagoškim metodama svakom polazniku omogućili da otkrije i usvoji za njega naj važniji dio. Da ode bolji i sa više znanja nego što je došao na seminar.

Tečaj sigurnog i borbenog rukovanja pištoljem provodi se u tri razine. Prva razina ja OSNOVNI tečaj, druga razina je NAPREDNI tečaj i treća razina je SPECIJALISTIČKI tečaj.

Svaki od pojedinih tečajeva provodi se ciljem usvajanja i održavanja sigurnog rukovanja pištoljem, specifičnih radnji i postupaka rukovanja pištoljem, ovisno o razini tečaja.

Prije osnovnog tečaja potrebno je proći uvodni seminar koji polazniku daje polazna znanja za sigurno rukovanje pištoljem i ssprema ga za daljnje usvajanje znanja i vještina. na ovom seminaru smo imali polaznike UVODNOG i OSNOVNOG tečaja.

Obrađene su teme: sigurnosti na streljani, pravila sigurnog rukovanja pištoljem, dijelovi pištolja, udarne površine na pištolju, držanje pištolja te druge teme bitne za sigurno rukovanje i upotrjebu pištolje kao što je jedna od njih otklanjanje zastoja ili oblici promjene spremnika.

Ukoliko nam se želite pridružiti na jednom od sljedećih tečajeva možete na kontaktirati na ovom linku.

Mi smo tu radi vas. Važni su nam ljudi sa kojima radimo i važna nam je kvaliteta, a ne kvantiteta.