Tečajevi

Provodimo programe posebno osmišljenih, planiranih i programiranih tečajeva iz područja samoobrane, osobne zaštite, konfliktne komunikacije, zaštite VIP i štićenih osoba te tečajeve sigurnog i borbenog korištenja vatrenog oružja. U provedbi tečajeva vodimo se Krav Maga principima te znanjem koje se temelji na iskustvo. 

Intenzivan tečaj samoobrane

{title_hr}

Intenzivan tečaj samoobrane provodi se u trajanju od tri tjedna ili tri puna vikenda (subota i nedjelja). Provodi se u dvije razine, OSNOVNI i NAPREDNI intenzivni tečaj samoobrane.

Tečaj vas primjenom posebnih metoda i oblika treninga priprema za efikasan odgovor u slučajo potreba za nužnom obranom u fazi borbe u sukobu. Pored prenošenja tehnika i taktika samoobrane, polaznike se upoznaje sa svim fazama sukoba kako bi na vrijeme mogli uočiti, spriječiti i po potrebi razriješiti neželjenu situaciju neposredne prijetnje ili napada.

Uspješnim završetkom intenzivnog tečaja samoobrane stijeći ćete tehnike i taktike samoobrane.

Uvjet za upis naprednog tečaja je prethodno sudjelovanje na osnovnom intenzivnom tečaju samoobrane.

Osnovni  teča je uvjet za uključivanje u redovne programe treninga.

Tečajevi se provode periodično ili na poseban zahtjev. 

Tečaj samoobrane, osobne zaštite i konfliktne komunikacije

{title_hr}

Tečaj samoobrane, osobne zaštite i konfliktne komunikacije je jedinstven tečaj koji se provodi u dvije razine, osnovna i napredna razina. Prva razina traje tri mjeseca, a druga razina traje šest mjeseci.

U tečaju se teorijski i praktično obrađuju teme iz područja samoobrane, osobne zaštite i konfliktne komunikacije.

Pohađanjem tečaja stječete potrebna znanja i vještine na osnovnoj ili naprednoj razini koje vam omogućavaju suočavanje sa mogućim izazovima i situacijama te podizanje sigurnosne kulture na potrebnu razinu.

Uspješnim završetkom ovih tečajeva možete sebi, svojoj obitelji i bliskim osobama osigurati miran i siguran život.

Tečajevi se provode periodično ili na poseban zahtjev. Mogu biti organizirani kao grupni ili individualni tečajevi.

Tečaj zaštite VIP osoba

{title_hr}

Tečaj zaštite VIP osoba provodi se kroz program VIP Protection SPECIJALIST.

Program je osmislio i napisao Kristian Družeta te je za potrebe tečaja napisao knjigu i priručnik TJELOHRANITELJ – Specijalist zaštite štićenih osoba. Više o samoj knjizi možete pročitati na službenoj stranici knjige www.tjelohranitelj.com

U početku se program sa partnerima provodio u dva oblika, BASIC i SPECIJALIST, ali je praksa pokazala da je nužno objediniti oba programa u jedan koji daje odmah sva potrebna znanja za samostalan rad na zaštiti štićenih i VIP osoba.

Tečaj traje 150 sati i cijena je 15 000,00 kn.

Tečaj je teorijsko - praktični te se provodi predavanjima u obliku webinara u kojima se obrađuje teorijski dio, a praktični dio se provodi na poligonima i stvarnim okruženjima.

Na kraju programa pristupa se ispitu.

Svaki polaznik dobiva certifikat o prisustvovanju tečaju ili o završenom tečaju ukoliko uspješno položi sve propisane cjeline.

Tečaj sigurnog i borbenog rukovanja pištoljem

{title_hr}

Tečaj sigurnog i borbenog rukovanja pištoljem provodi se u tri razine. Prva razina ja OSNOVNI tečaj, druga razina je NAPREDNI tečaj i treća razina je SPECIJALISTIČKI tečaj.

Svaki od pojedinih tečajeva provodi se ciljem usvajanja i održavanja sigurnog rukovanja pištoljem, specifičnih radnji i postupaka rukovanja pištoljem, ovisno o razini tečaja.

Tečajevi se provode periodično, a za sve informacije možete nas kontaktirati ovdje.